Πάγκοι κουζίνας CORIAN, η απόλυτη αισθητική στην κουζίνα

Το Corian είναι ένα υλικό το οποίο χρησιμοποιείται για πάγκους κουζίνας, αλλά και για πολλές ακόμα χρήσεις, αποτελείται από 75% φυσικά μεταλλεύματα και από 25% υδροξείδιο του αργιλίου και ακρυλικά πολυμερή. Παρότι το Corian είναι ένα συνθετικό υλικό, είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  1. 100% Αντιβακτηριακό και Αντιμικροβιακό: Το Corian είναι απολύτως ανθεκτικό σε βακτήρια και μικρόβια και δεν απορροφά υγρά ή παθογόνες ουσίες.
  2. Χωρίς Αρμούς και Ενώσεις: Το Corian προσφέρει ομοιομορφία κατασκευής, επιτρέποντας τη χρήση του ίδιου υλικού σε ολόκληρη την επιφάνεια. Αυτό δημιουργεί μία ομοιόμορφη και εύκαμπτη επιφάνεια, εύκολη στην καθαριότητα.
  3. Ευκολία Καθαρισμού και Αντοχή στους Λεκέδες: Το Corian δεν κηλιδώνει και καθαρίζεται εύκολα με κοινά καθαριστικά προϊόντα.
  4. Δυνατότητα Θερμικής Παραμόρφωσης και Δημιουργίας Μοναδικών Σχημάτων: Το Corian μπορεί να υποστεί θερμική επεξεργασία και να λάβει οποιοδήποτε επιθυμητό σχήμα, όπως καμπύλες, πολύπλοκες γωνίες και εξατομικευμένες επιφάνειες.
  5. Ελαφρύ Υλικό: Το Corian είναι ελαφρύτερο σε σχέση με άλλα υλικά, όπως το μάρμαρο και ο γρανίτης.
  6. Συνδυασμός με Νεροχύτες Corian: Οι νεροχύτες Corian είναι σχεδιασμένοι χωρίς αρμούς, επιτρέποντας την επίτευξη ομοιογενούς αποτελέσματος στην εμφάνιση. Αυτό σημαίνει ότι ο νεροχύτης θα συνδυάζεται αρμονικά με την επιφάνεια Corian, δημιουργώντας μια συνεκτική εμφάνιση.

*Eνα βασικό μειονέκτημα αποτελεί η μειωμένη αντοχή του σε υψηλές θερμοκρασίες και το αναλογικά υψηλό κόστος. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ποιότητα και η ανθεκτικότητα του Corian ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινής χρήσης στην κουζίνα.

Πάγκος κουζίνας corian

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το κόστος ενός πάγκου Corian, αναλόγως των αναγκών σας. Στην Palxil διαθέτουμε τη σειρά Corian Solid Surfaces της DuPond, την πρώτη και ποιοτικότερη στην κατηγορία του.  Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη ώστε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων και να ενημερωθείτε για την τιμή του Corian.

Κοινοποίηση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ