Πάγκος κουζίνας Compact: Ο συμπαγής και λειτουργικός σύμμαχος στην κουζίνα σας!

Οι πάγκοι Compact είναι κατασκευασμένοι από μασίφ φαινολικά φύλλα βακελίτη, ένα υλικό που είναι συμπαγές, μη πορώδες και διαθέτει απόλυτη ανθεκτικότητα στη φωτιά και στο νερό.

Αρχικά ας ρίξουμε μια ματιά στις ιδιότητές τους:

  1. Ελαφρύ βάρος για ευκολία στη μεταφορά: Οι πάγκοι Compact ξεχωρίζουν για το ελαφρύ τους βάρος, το οποίο είναι το μισό ή ακόμα και λιγότερο από το μισό από τους υπόλοιπους πάγκους. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά εύκολους στη μεταφορά.
  2. Ιδανικό πάχος και επιφάνεια: Οι πάγκοι Compact διαθέτουν ιδανικό πάχος 10-12 mm και είναι διαθέσιμοι σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο και το χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις προτιμήσεις σας.
  3. Ανθεκτικότητα σε λεκέδες και χημικά: Οι πάγκοι Compact προσφέρουν μεγάλη ανθεκτικότητα στους λεκέδες, καθώς διαθέτουν πολύ κλειστούς πόρους και υψηλή χημική ανθεκτικότητα. Μπορείτε να τους καθαρίσετε εύκολα με απλή χρήση νερού, μη λειαντικού απορρυπαντικού και απαλού πανιού, ώστε να απαλλάσσονται από τυχόν μικρόβια και μικροοργανισμούς.
  4. Υγιεινή και αντιβακτηριδιακή προστασία: Η επιφάνεια των πάγκων Compact είναι πολύ κλειστή και μη πορώδης, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υγιεινής. Αυτό εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και βακτηρίων, διασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον στην κουζίνα σας.
  5. Αντοχή και ανθεκτικότητα: Οι πάγκοι Compact είναι ανθεκτικοί στη χάραξη, την υγρασία και τις προσκρούσεις αντικειμένων επάνω τους. Μπορούν να αντέξουν ακόμα και την επαφή με ζεστό λάδι ή αντικείμενα υψηλής θερμοκρασίας, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ραγίσματος ή σπασίματος.
  6. Υποκαθήμενος νεροχύτης: Η ευκολία και η χρηστικότητα του υποκαθήμενου νεροχύτη είναι γνωστή και ο απόλυτα ανθυγρός βακελιτικός πάγκος αποτελεί την κατάληλη επιλογή για να τον εφαρμόσετε.

Πλεονεκτήματα της επιλογής από την PALXIL:

Στην Palxil χρησιμοποιούμε τη μέθοδο Mitre Joint για τις ενώσεις στους πάγκους Compact. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε σχεδόν αόρατες ενώσεις που είναι αισθητικά ευχάριστες και ποιοτικά ανώτερες. Οι γωνίες του πάγκου λαμβάνουν μέγιστη προσοχή, καθώς δημιουργούνται ενώσεις προσαρμοσμένες στις μοίρες των τοίχων του χώρου σας.

Επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στην Κοζάνη ή το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη για να δείτε από κοντά την ποιότητα και την ποικιλία των Compact πάγκων κουζίνας που προσφέρουμε.

Κοινοποίηση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ